Beheer en Verhuur

Ons beheer en verhuurteam staat voor u klaar en is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden waaronder het commercieel, financieel en technisch beheer van uw portefeuille.

Beheer en Verhuur

The Young Beheer en verhuur is een specialist op het gebied van de onroerend goed markt. Wij verzorgen het beheer van onroerend goed voor diverse particuliere en professionele partijen. Wij hebben een groot netwerk van verschillende partners en lopen voorop in de markt. Wij streven naar een langdurige relatie met onze huurders en verhuurders.

Ons doel is om de zittende huurders tevreden te houden en tevens het vastgoed in optimale staat te behouden en om jaarlijks en langdurig rendement te behalen voor onze clientèle. Het dagelijks beheer van de portefeuille wordt uit handen genomen zodat een verhuurder zich niet actief met alle rompslomp hoeft bezig te houden.

Wij hebben een groot netwerk van aannemers en klusjesmannen om al het werk direct goed te kunnen uitbesteden. Verder hebben wij een degelijk administratie die huurachterstanden begeleidt, de incheck en uitcheck verzorgd en huurovereenkomsten opmaakt. The Young Beheer fungeert als tussenpersoon, adviseur en spin in het web op commercieel, technisch en administratief gebied en neemt de dagelijkse vraagstukken betreffende het onroerend goed uit handen van betrokken partijen.

Voor de verhuur van onze woningen werken wij samen met diverse verhuurplatformen waaronder Pararius en Funda. Met behulp van deze platformen zorgen wij ervoor dat onze portefeuille zo goed mogelijk gevuld is met nette huurders.

 

 

Heeft u een vraag over vastgoedbeheer?

U kunt ons bellen, mailen of via onderstaand formulier uw gegevens invullen waarna wij contact met u opnemen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?