EXTRA diensten

Naast verhuur en beheer biedt Young Rentals nog een aantal extra diensten aan zowel eigenaren als huurders. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten

Extra diensten

Diensten voor eigenaren

Digitale screening:

Heeft u behoefte aan een extra screening van uw huurder? Als eigenaar wil je graag betrouwbare huurders. Wij kunnen daar een extra controle op uitvoeren, middels een digitaal platform screenen wij op identiteitsfraude, eventuele schulden en civiel-gerechtelijke procedures.

 

Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden:

Voor eventuele reparatie- en onderhoudswerkzaamheden welke buiten uw beheerovereenkomst vallen, zijn we u graag van dienst. Denk bijvoorbeeld aan lichte renovatiewerkzaamheden van badkamers en keukens. Hiervoor kunnen u vrijblijvend een offerte uitbrengen.

 

Fotografie: 

Professionele foto's vestigen de aandacht op uw object en verhogen de kans op een snelle verhuur. Wij werken samen met een professionele fotograaf.

 

Meubilering:

Kan uw object een opfrisbeurt gebruiken of heeft u net uw portefeuille uitgebreid? Wij kunnen u assisteren bij het inrichten van objecten naar de huidige maatstaven: van advies tot plaatsing van het meubilair. Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers.

 

Puntentellingen voor woningen:

Wilt u een puntentelling laten uitvoeren voor uw woning? Dit kunnen wij voor u verzorgen.

 

Energielabels:

Wilt u een energielabel laten bepalen, en tips over hoe u het label kunt verbeteren? Dit kunnen wij voor u verzorgen.
 

Schoonmaak:

Het periodiek schoonhouden van algemene ruimtes verhoogt uw huurderstevredenheid en de representativiteit van uw object.

 

Aan- en verkoop beleggingen:

Met onze gerenommeerde marktkennis kunnen wij op een professionele manier adviseren en begeleiden bij aan- en verkoop van uw beleggingen.

 

Diensten voor huurders

Reparatie:

Onze technische medewerkers kunnen je helpen bij het uitvoeren van reparaties zoals het ophangen en vervangen van lampen, plaatsen van raamvitrages en het in elkaar zetten van meubilair.

 

Inrichting:

Neem je binnenkort je intrek in een ongemeubileerde woning en wil je hierin ontzorgd worden? Wij helpen je graag verder.

 

    

 

 

Heeft u een vraag over onze extra diensten?

U kunt ons bellen, mailen of via onderstaand formulier uw gegevens invullen waarna wij contact met u opnemen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?