Service

Ons beheerteam staat voor u klaar en is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden waaronder: administratieve werkzaamheden, In- uitchecks, algemeen beheer en technische werkzaamheden.

Extra services

Young Rentals is een specialist op het gebied van de onroerend goed markt. Wij verzorgen naast de verhuur ook het beheer van onroerend goed voor diverse particuliere en professionele partijen. Wij hebben een groot netwerk van verschillende partners en lopen voorop in de markt. Wij streven naar een langdurige relatie met onze huurders en verhuurders.

Ons doel is om de zittende huurders tevreden te houden en tevens het vastgoed in optimale staat te behouden en om jaarlijks en langdurig rendement te behalen voor haar clientèle. Het dagelijks beheer van de portefeuille wordt uit handen genomen zodat een verhuurder zich niet actief met alle rompslomp hoeft bezig te houden.

Wij hebben een groot netwerk van aannemers en klusjesmannen om al het werk direct goed te kunnen uitbesteden. Verder hebben wij een degelijk administratie die huurachterstanden begeleidt, de incheck en uitcheck verzorgd en huurovereenkomsten opmaakt. Young Rentals is tussenpersoon, adviseur en spin in het web op commercieel, technisch en administratief gebied en neemt de dagelijkse vraagstukken betreffende het onroerend goed uit handen van betrokken partijen.

The Young Rentals biedt speciaal voor onze huurders diverse services aan tegen een scherp tarief. Op zoek naar een betrouwbare schoonmaakservice, hulp nodig bij technische werkzaamheden of het verhuizen van een aantal persoonlijke spullen? The Young Rentals helpt u graag verder. 
*Prijs op aanvraag.

Contact: service@youngrentals.nl

Heeft u een vraag over beheer?

U kunt ons bellen, mailen of via onderstaand formulier uw gegevens invullen waarna wij contact met u opnemen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?