Faq

Lees hieronder de meeste voorkomende vragen mbt het huren van een woning. Staat uw vraag er niet tussen? Gebruik dan het formulier onderaan de pagina.

Wij streven er naar om een zo’n hoog mogelijke service te bieden aan onze huurders. Om zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen schakelen vragen wij u om eventuele verzoek tav storingen, reparaties en onderhoud online in te dienen. Op deze manier krijgt u direct een servicenummer van het betreffende verzoek en kunnen wij direct met u meekijken als wij contact hebben.

Klik op de button om uw service verzoek achter te laten:
Storing melden

Noodgevallen?

Wij hebben een noodnummer dat uitsluitend in noodgevallen kan worden gebeld. Let er op dat als u dit noodnummer belt (na reguliere werktijden) terwijl het geen noodsituatie betreft dat wij hier 50,- euro onkosten voor in rekening brengen.

Noodnummer: 0617752667

Eigen risico

Daarnaast zijn er reparaties die door u zelf verricht dienen te worden, de richtlijnen kunt u vinden op de site van de Rijksoverheid. Alle reparaties conform het Besluit Kleine Herstellingen (BW, titel 7.4, art. 217) komen voor rekening van de huurder. Er kunnen echter uitzonderingen in uw huurcontract gemaakt worden, leest u daarom uw huurcontract zorgvuldig door.

Algemeen onderhoud

Het schoonmaken en schoonhouden van apparatuur is een belangrijk aspect van het goed blijven functioneren van die apparatuur. Dit geldt dus niet alleen voor CV, geisers en gaskachels, maar ook voor de koelkast, wasmachine, vaatwasser en andere huishoudelijke apparatuur. De koelkast moet geregeld gereinigd worden, vriezer ontdooit, afwasmachine schoongemaakt, zout bijvullen ed. Als u twijfelt kunt u uiteraard altijd contact opnemen met ons.

Is uw vraag nog niet beantwoord?

U kunt ons bellen, mailen of via onderstaand formulier uw vraag stellen waarna wij contact met u opnemen.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

U bent geen robot, hoeveel is ?